Dörrbyte Stockholm

RING OSS - 08-111 111 21

Byte av dörr Stockholm

Vi byter din dörr i Stockholm

Behöver du en ny dörr? Din gamla kanske är sliten eller så är du ute efter en ny design. Vi är experter på dörr - och fönsterbyte, tack vare många års erfarenhet kan vi hjälpa dig med ditt dörr- eller fönsterbyte oavsett hur dina önskemål ser ut.

Dörren är porten till ditt hem. Den ansvarar både för säkerheten och bostadens första intryck. Vi tycker att en dörr ska spegla ditt hem samtidigt som den får dig att känna dig trygg. Genom vår gedigna erfarenhet av byte av dörrar i Stockholm hjälper vi dig att hitta en ny dörr helt enligt dina visioner.

Vi utför alltid vårt arbete effektivt och noggrant. Du får din nya dörr snabbt samtidigt som du får ett bra resultat.

Vilken dörr ska jag ha?

Det är viktigt att ha en bra, tålig dörr som är inbrottssäker. Oavsett i vilket skick din nuvarande dörr är i bör du alltid prioritera säkerhet när du väljer en ny dörr. Vi har stor expertis och kan hjälpa dig att välja en dörr som är tålig och säker.

Inom och genom vårt arbete jobbar vi mycket med rådgivning och konsultation. Vi för alltid en god dialog med de som anlitar oss för att de ska känna sig nöjda med resultatet. Vi har en gedigen kunskap om design och vilken typ av dörr som passar till olika typer av bostäder. Om du så bor i en nybyggnation eller i ett 40-talshus hjälper vi dig att hitta en säker dörr som passar bostadens fasad/trappuppgång.

Vi vet även att färg kan ha stor betydelse vid ett dörrbyte. Du kanske är ute efter en unik dörr i en spännande färg eller så vill du ha något som smälter in med din bostad. Hur dina önskemål än ser ut hjälper vi dig gärna med att välja färg på din nya dörr.

Priset på olika dörrar från olika leverantörer varierar mycket. Därför går vi tillsammans igenom din budget och dina krav på din nya dörr innan vi utför jobbet. Vi prioriterar alltid att våra kunder känner sig trygga och att de vet vad de beställer. Om du har några funderingar nås vi alltid på telefon och e-post.

Hur går det till?

Vi finns och utför uppdrag i Stockholm. Kontakta oss via telefon eller e-post för konsultation eller bokning av någon av våra tjänster. Om du önskar kan vi i förväg komma och titta hemma hos dig för att hjälpa dig att välja dörrar eller fönster. Vi erbjuder inte bara dörrbyte i Stockholm utan även andra tjänster som berör fönster och trä. Läs mer om våra tjänster här.

Tillsammans går vi igenom din budget och dina önskemål, därefter tar vi fram fönster- och dörrförslag som passar din vision såväl som din plånbok. Hos oss får du alltid stöttning och rådgivning innan och under arbetet.

Vi ser alltid till att vårt arbete är väl utfört. Våra medarbetare besitter stor kunskap och kan lösa de svåraste av problem med kreativa, snygga lösningar som passar just din bostad. Välj en dörr eller fönster - vi monterar och utlovar ett bra resultat.

OM OSS

Behöver du en ny dörr? Din gamla kanske är sliten eller så är du ute efter en ny design. Vi är experter på dörr - och fönsterbyte, tack vare många års erfarenhet kan vi hjälpa dig med ditt dörr- eller fönsterbyte oavsett hur dina önskemål ser ut.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Dörrbyte
08-111 111 21

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3354

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Dörrbytestockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga